Implantológia

Implantológia

A Fotona fogászati lézerei ideális eszközei az összes lágyszöveti kezelésnek, ideértve az implantológiai alkalmazásokat. A sikeres implantológiai kezelésekhez az implantátumoknak stabilnak és inaktívnak kell lenniük. A LightWalker rendszer nagy precizitású Er:YAG lézerrendszere tökéletesen alkalmas a periimplantitisz kezelésére, ideértve a granulomás szövetek eltávolítását a gyulladt felületről, a csontstimulációt és az implantátum fertőtlenítését.

A LightWalker alacsony energiaszintű, magas frekvenciájú Nd:YAG lézere tökéletes továbbá egyéb lágyszöveti eljárások széles skálájához, mivel lehetővé teszi a rendkívül finom ablációt és a bemetszések precízebb irányítását. A Fotona fejlett Nd:YAG impulzusszélesség technológiája különösen előnyös a szájsebészetben, ahol a vágási művelet a nagysebességű, minimális vérzéssel (100 µs) járó vágástól a kíméletes, azonnali koagulációval járó szöveti beavatkozáson át a termikus mélyfertőtlenítésig (500 µs felett) kiválasztható.

Forradalmian új pásztázás technológia

Egy szkenner segítségével a lézer fénynyaláb gyorsan és pontosan mozgatható a kezelt szövetek felületén. A LightWalker AT Er:YAG pásztázáskész technológiája segítségével a fogorvosok hamarosan kezelések széles választékát lesznek képesek hatékonyabban elvégezni, olyan pontossági és precizitási szinten, amelyet semmilyen más technológia nem képes biztosítani. Ez óriási értékkel bír az implantológiai kezelések során és a fogászat számos egyéb területén is.

A lézeres implantológiai eljárások az alábbi Fotona lézerrendszerrel hajthatók végre:

  • LightWalker– egy egyedülállóan hatékony rendszer, amely a szakmában ismert legnagyobb teljesítményű Er:YAG és Nd:YAG fogászati lézerek teljesítményét kínálja a kiterjesztett kéthullámhosszos kezelési opciókhoz, ideértve a saját fejlesztésű TwinLight® endodontális és parodontális kezeléseket. Az élvonalbeli LightWalker AT modell a legtökéletesebbet nyújtja praktikum és ergonómiai kényelem terén, és az egyetlen fogászati lézerrendszer a piacon, amely beépített pásztázáskész technológiával rendelkezik.

Kiváló teljesítmény

A Fotona új LightWalker fogászati lézercsaládját nagysebességű üreg-előkészítésre (rendszerint érzéstelenítés nélkül), lényegében mindenféle lágyszövet-sebészeti eljárásokhoz, valamint minimálisan invazív endodontális és parodontális kezelésekhez tervezték.

Ultragyors fúrási sebességekkel (túlszárnyalva még a mechanikus gömbfúrókat is), valamint alkalmazási lehetőségek széles választékával a kíméletes és hatékony lézeres fogfehérítéstől a biztonságos és hatékony lézeres endodontális és parodontális eljárásokig (amelyeket bármelyik fogászati praxisban könnyűszerrel elvégeznek), az új LightWalker lézerek a lézeres fogászatról kialakított számos nézetet írtak felül. A LightWalkerrel a fogászati szakemberek nem csak elkápráztatják pácienseiket a legkorszerűbb technológiával, de rendkívüli módon ki is bővítik kezelési portfóliójukat, és így potenciális jövedelmüket is.

Kezelőfejek és tartozékok

A Fotona speciális tervezésű, innovatív kezelőfej technológiája lehetővé teszi a lézerimpulzusok biztonságos, pontosan szabályozott irányítását a kezelendő területre. A LightWalker kezelőfejek kialakítása korszerű titánmegmunkáló technológia eredménye, melynek köszönhetően tartósságuk maximális, súlyuk pedig minimális. A kezelőfejekről és az egyéb tartozékokról további információ a termékoldalakon található (lásd a fenti linkeken).

KEZELÉSEK
KLINIKAI EREDMÉNYEK

Szeretné Ön is bevezetni praxisába a lézeres fogászatot?

Lépjen velünk kapcsolatba!