NightLase®

NightLase®

A Fotona NightLase® terápiája egy nem invazív, a páciens alvásminőségét javító páciensbarát lézeres kezelés. A NightLase csökkenti az alvási apnoé hatásait, és csökkenti a horkolás amplitúdóját kíméletes, lézerindukált feszesítő hatásának köszönhetően, amelyet a kollagén összehúzódása révén ér el az orális nyálkahártya szövetében.

Egyszerű, biztonságos és hatékony

A Fotona szabadalmaztatott Er:YAG lézermodalitása optimalizálja a lézerimpulzusok hosszát, lehetővé téve a hő biztonságos behatolását a száj nyálkahártyájának szövetébe. Az eljárás kellően kíméletes, így a szájüregben lévő érzékeny bőrfelületen is használható; ugyanakkor elég erőteljes ahhoz, hogy klinikai kezelésekhez is megfelelően hatékony hőtermelést biztosítson.

A NightLase kezeléseket bármely orvos vagy fogorvos könnyen elvégezheti; a módszer magas sikerességi mutatókkal rendelkezik, alkalmazásával jelentős javulás érhető el az alvásminőségét illetően. Kutatások bizonyítják, hogy a NightLase módszer jelentősen csökkenti a horkolás intenzitását, és hatékony, noninvazív kezelési lehetőséget nyújt az alvási apnoé káros következményeinek enyhítésére.

Egy páciensbarát megoldás

A teljes NightLase terápia három különálló, ismételt kezelésből áll, amelyeket egy hathetes perióduson belül ajánlott elvégezni. A végső, javult állapot a kutatási eredmények szerint akár egy évig is fennmaradhat, és a terápia megismételhető.

A páciensek a NightLase-t rendkívüli kényelmet és betegelégedettséget kínáló megoldásnak találják. A NightLase módszernél nincs szükség éjszakai segédeszközök viselésére vagy gyógyszeres kezelésre a kezelések során. A kíméletes beavatkozás eredményeként páciensei mindennapjaiba visszatér a nyugodt éjszakai pihenés élménye.

A Fotona alábbi kéthullámhosszos lézerrendszerei ideálisak a NightLase®, valamint egyéb arcesztétikai kezelésekhez:

  • LightWalker – egy egyedülállóan hatékony rendszer, amely a szakmában ismert legnagyobb teljesítményű Er:YAG és Nd:YAG fogászati lézerek teljesítményét kínálja a kiterjesztett kéthullámhosszos kezelési opciókhoz, ideértve a saját fejlesztésű TwinLight® endodontális és parodontális kezeléseket. Az élvonalbeli LightWalker AT modell a legtökéletesebbet nyújtja praktikum és ergonómiai kényelem terén, és az egyetlen fogászati lézerrendszer a piacon, amely beépített pásztázáskész technológiával rendelkezik.
  • A Fotona SP Linetöbbfunkciós lézerrendszerei (SP Dynamis & SP Spectro) egyetlen, univerzális funkcionalitású rendszert képez, amely a szakmában ismert legnagyobb teljesítményű Er:YAG és Nd:YAG lézerek teljesítményét kínálja; esztétikai és dermatológiai beavatkozások széles skálájához ideális. Az SP Dynamis modell tartalmaz továbbá egy kiegészítő sebészeti QCW Nd:YAG lézert is lipolízishez, fokozott verejtékezéshez (hyperhidrosis) és számos egyéb sebészeti eljáráshoz.

Kiváló teljesítmény

Az összes LightWalker és az SP Line rendszerek részét képezi egy nagy teljesítményű, az abláció hatékonyságát maximalizáló Er:YAG lézer, amely a Fotona szabadalmaztatott VSP (Variálható Négyzet Impulzus) technológiájának köszönhetően precízen hangolható a meleg és a „hideg” abláció között, valamint a non-ablatív termikus intervallumban. A beállítások teljeskörű testreszabhatósága lehetővé teszi, hogy mindig a páciens elképzeléseinek lehető legjobban megfelelő klinikai eredményt nyújtsa.

Az egyes lézerrendszerekhez tartozó Nd:YAG lézer a bőr mélyebb rétegeibe hatoló, a felszíni szövetek károsítása nélkül ott hőhatást előidéző működésmódjával tökéletesen kiegészíti az Er:YAG lézersugár ablációs mechanizmusát. A hagyományos Nd:YAG technológiákkal összehasonlítva, a Fotona saját fejlesztésű VSP impulzusai gyakorlatilag pillanatnyi hőmérséklet-emelkedéseket idéznek elő, amelyek csak a célzott struktúrákra irányulnak. A bőrrel nem történik felesleges energiaközlés.

Kezelőfejek és tartozékok

A Fotona speciális tervezésű, innovatív kezelőfej technológiája lehetővé teszi a lézerimpulzusok biztonságos, optimális irányítását a kezelendő területre. A kezelőfejekről és az egyéb tartozékokról további információ a LightWalker és SP Line termékoldalakon található (lásd a fenti linkeken).

KEZELÉSEK
KLINIKAI EREDMÉNYEK

Szeretné Ön is bevezetni praxisába a lézeres fogászatot?

Lépjen velünk kapcsolatba!