LightWalker

LightWalker®

Kemény- és lágyszöveti fogászati lézerek
A tökéletesség a lézeres fogászatban

A LightWalker lézereit a tökéletességre törekvő fogorvosok és valamennyi haladó gondolkodású szakember részére tervezték, akik napi fogászati munkájukat új kezelési lehetőségekkel kívánják kiegészíteni, amelyeket csak a legkorszerűbb lézertechnika képes biztosítani. Bevezetését követően a Fotona LightWalker fogászati lézerrendszere gyorsan elismertségre tett szert a szakmán belül, és igen rangos technológiai és innovációs díjakat nyert el. A LightWalker szabadalmaztatott QSP (Kvantált négyszögimpulzus) üzemmódja fontos technológiai előrelépést jelent, tökéletesítve a lézer kölcsönhatását a fogászati szövetekkel az optimális páciens komfortérzet, sebesség és klinikai eredmények érdekében.

Magas színvonalú fogászat, kompromisszumok nélkül

A LightWalker élvonalbeli kialakítása, tervezése és szabadalmaztatott technológiái a világ leggyorsabb Erbium lézerévé tették, amely sebesség és precizitás tekintetében túlteljesíti a gömbfúrókat is, miközben egyidejűleg, rendkívül hatékony kemény- és lágyszöveti kezelések széles választékát kínálja. A LightWalker könnyen kiválasztható üzemmódjai és korszerű lézernyaláb sugárzórendszerei javítják az egyes lézeres kezelések precizitását és teljesítményét az optimális klinikai hatékonyság érdekében.

Hatékony és könnyen végrehajtható alkalmazások széles választéka

A konzerváló fogászattól, endodontikától és implantológiától a parodontális kezelésekig és a lágyszöveti sebészetig a LightWalker lézerei a mai fogászati lézerek között a klinikai alkalmazások legszéleskörűbb spektrumát fedik le. A LightWalker emellett tökéletes a kozmetikai fogászati eljárásokhoz is, mint például a Fotona kíméletes, de kiemelkedően hatékony TouchWhite™ lézeres fogfehérítő kezelése. Az opcionális esztétikai kiegészítéssel a LightWalker AT / AT S modell arcbőr kezelésekre is alkalmazható, pl. ránctalanításra.

A LightWalkerrel végzett kezelések tipikusan gyorsabbak, könnyebben elvégezhetők, kisebb fájdalom és rövidebb gyógyulási idő mellett, a hagyományos kezelésekkel összehasonlítva.

Két modell választható:

  • A LightWalker AT / AT S a legfejlettebb és legjobb teljesítményű LightWalker modell. Nagy teljesítményű Er:YAG és Nd:YAG lézerekkel, az élvonalbeli OPTOflex® csuklós karral, a páratlan 20 W teljesítménnyel, valamint a Fotona szabadalmaztatott QSP impulzustechnológiájával van felszerelve a csúcsszínvonalú teljesítmény és kezelési precizitás érdekében.
  • A LightWalker ST-E egy egyhullámhosszos, csak Er:YAG lézeres rendszer, amit olyan fogorvosok számára terveztek, akik már rendelkeznek lágyszövet kezelő lézerrel, vagy akik főleg a kemény szövetek lézeres kezelésével kívánnak foglalkozni.
LightWalker modellek

AT / AT S

ST-E

 

 

ST-E

ST-E Pro

ST-E Advanced

Er:YAG
Teljesítmény

Energia

Üzemmódok

20 W

1500 mJ

SWEEPS, QSP, MAX, SSP, MSP, SP, LP, VLP, SMOOTH

10 W

500 mJ

SWEEPS, SSP, MSP, SP, LP, VLP

12 W

900 mJ

SWEEPS, QSP*, SSP, MSP, SP, LP, VLP

20 W

1500 mJ

SWEEPS, QSP, MAX, SSP, MSP, SP, LP, VLP, SMOOTH

Optikai alkalmazás módja

OPTOflex

7 tükrös kar

OPTOflex

OPTOflex 

      * opcionális (ST-E Pro Plus)

 
     
Nd:YAG
Teljesítmény

15 W

 
Üzemmódok

MSP, SP, VLP
15 ms, 25 ms

 
Optikai alkalmazás módja

Kettős száloptikás rendszer

 
     
Általános információk

       
Permethőmérséklet-szabályozás

igen

-

igen

igen

Automatikus kezelőfej-észlelés

igen

-

igen

igen

Digitális kezelőfej

igen

-

-

igen

Bőrgyógyászati kezelésre alkalmas

igen

-

-

igen

Zöld mutatófény

igen

-

igen

igen

A LightWalker funkciói:

Kiegészítő hullámhossz-kombináció – a jobb eredményekért

Mindegyik LightWalker modell egy fejlett technológiai színvonalú rendszer, amely az alapjaitól kezdve az elérhető legkorszerűbb és megbízható technológiákból áll össze. A LightWalker „aranystandard” fogászati lézerhullámhosszait (1064 nm és 2940 nm) szilárdtestlézer-források állítják elő. Két - a szövetekre gyakorolt hatásuk szempontjából - egymást kiegészítő hatású hullámhossz segítségével a LightWalker nagyon közel áll ahhoz, amit valódi „optimális” lézernek nevezünk. Gyakorlatilag valamennyi lézeres fogászati kezelést vagy a magasan elnyelt Er:YAG lézerhullámhosszon, vagy a mélyre hatoló Nd:YAG lézerhullámhosszon végzik.

Legkorszerűbb impulzus technológiák a kivételes teljesítményhez

A Fotona saját fejlesztésű VSP (Változó Négyszögimpulzus) és SMOOTH technológiái a lehető legmagasabb szintre emelik a fogászati lézeres kezelések precizitását, teljesítményét és biztonságát. A VSP segítségével a kezelőorvosok precízen vezérelhetik a lézerimpulzus időtartamát és fluxusát az adott alkalmazás szükségleteinek megfelelően, mindössze egyetlen gomb megnyomásával.

A Fotona szabadalmaztatott QSP (Kvantált négyszögimpulzus) üzemmódjában* a lézer hatékonyabban és nagyobb precizitással képes ablálni. A QSP üzemmód tökéletesebb ablációja azt jelzi, hogy a lézerenergia nagyobb része fordítódik vágásra, és a kölcsönhatásban lévő anyag vagy a környező fogszövetek ablációs küszöb alatti részei kevesebbet nyelnek el. Ez biztosítja a jobb vágási sebesség, nagyobb precizitás és kényelemérzet lehetőségét a kemény és lágy szövetek kezelése során.

A LightWalker rendkívül alacsony energiaszintű lézerimpulzusok előállítására is képes, amelyeket arra optimalizáltak, hogy klinikailag hatékony fotoakusztikus hatást idézzenek elő endodontális kezelésekhez a fotonindukált fotoakusztikus sugárzásos kezelési eljárással.

Kiemelkedő lézerteljesítmény – a leggyorsabb munkasebességért

Az Er:YAG lézer akár 20 W* teljesítménye a gyors, biztonságos és hatékony kezelési opciók széles választékát kínálja. A fogászati alkalmazások mellett a LightWalker ugyanezzel a lézerrendszerrel az esztétikai kezelések széles választékához szükséges teljesítményt és képességet is kínálja.

Kiemelkedő csúcsteljesítmény a nagyobb kezelési hatékonyságért

Akár 1000× magasabb impulzus teljesítmény a diódákkal összehasonlítva a jobb szövetszelektivitásért és kezelési hatékonyságért.

Online energiamonitorozás a kompromisszumok nélküli biztonságért

A LightWalker rendszerek DET (Kettős energiamérés-technológia) lézerimpulzus-monitorozó rendszerekkel vannak felszerelve a 100%-os pontosság biztosításának érdekében. A Fotona EFC (Energia visszacsatolásos vezérlés) technológiájával kombinálva ez biztosítja a lézerimpulzus kimenetét, hogy biztosítsa a termék élettartama során annak páratlan biztonságát.

X-Runner™ – új kezelési lehetőségekhez

A LightWalker AT / AT S a piac első Erbium fogászati lézere digitális vezérlésű kezelőfej technológiával, amely a fogorvosnak teljesen új kezelési lehetőségeket és páratlan precizitási szintet biztosít, amely a fogászat világában eddig ismeretlen volt. 

OPTOflex® csuklós kar a súlytalan működéshez

A LightWalker AT egyedülálló és szabadalmaztatott OPTOflex® csuklós karja tökéletesen kiegyensúlyozott a használat során, így az Er:YAG kezelőfejek használat közben teljesen súlytalannak tűnnek. Az OPTOflex® teljes mozgástartományban maximális precizitással irányítható, mivel a kezelőfej manőverezését sokkal egyenletesebbé teszi, javítva a kezelés precizitását és egyszerűségét.

Titán kezelőfej technológia a páratlan tartósság érdekében

Az összes LightWalker modell korszerű titán kezelőfejekkel van felszerelve, amelyek rendkívül tartósak, folyamatos használatra és gyakori fertőtlenítésre tervezve. A LightWalker csúcsos és csúcs nélküli Er:YAG kezelőfejei beépített, állítható vízhőmérsékletű levegő/víz szórófejjel rendelkeznek a páciens fokozott kényelme érdekében, illetve a rendszer gyorscsatlakozós kialakítású a könnyebb kezelhetőség és sterilizálás érdekében. A LightWalker rendszerekkel több mint 15 speciális kezelőfej kompatibilis.

Zöld jelzőnyaláb a jobb láthatóságért

A LightWalker AT S-nek ez a szájsebészekre tekintettel bevezetett opcionális funkciója szájsebészeti beavatkozások alkalmával jobb láthatóságot biztosít a hagyományos vörös ponttal jelölő nyaláboknál.

Automatikus kezelőfej-észlelés a könnyebb használatért

A LightWalker AT / AT S rendszer két Nd:YAG kezelőfejjel van felszerelve, két különböző, folyamatosan elérhető szálátmérőt biztosítva. És ami ennél is több, a LightWalker automatikus kezelőfej-észlelőrendszere, tökéletesen tudja, melyik eszközt vette kézbe, és automatikusan visszaállítja a legutóbb mentett paramétereket arra a kezelőfejre.

Több mint 40 előre beállított kezelés a lehető legegyszerűbb használatért

A LightWalker érintőképernyőn az előprogramozott lézeres kezelések egyszerű és intuitív menüben találhatók. Ön kiválasztja a kezelést, és a lézer automatikusan beállítja az Ön kiinduló paramétereit. Az opcionális dermatológiai kezelőfejjel az AT / AT S modellek esztétikai bőrkezelésekre, ránceltávolításra és bőrfiatalításra is alkalmazható (ahol a helyi gyakorlati szabályok ezt lehetővé teszik).

*A LightWalker AT / AT S modellekkel kapható.

KEZELÉSEK
KLINIKAI EREDMÉNYEK

Szeretné Ön is bevezetni praxisába a lézeres fogászatot?

Lépjen velünk kapcsolatba!