Képzés – 2022. 09. 23-24.

TwinLight kezelési koncepció a lézeres fogászat területén a Fotona LightWalker Er:YAG&Nd:YAG lézerrendszerével

Bemutatóval egybekötött tanfolyam annak aki szeretne

  • az élvonalban lenni,
  • látványosan fejlődni,
  • kiemelkedni a kollégái közül,
  • csúcstechnológiával kezelni,
  • átlagon felüli eredményt nyújtani a pácienseinek.

MEGHÍVÓ
"TwinLight kezelési koncepció a lézeres fogászat területén a Fotona LightWalker Er:YAG&Nd:YAG lézerrendszerével!"

A Unique Medical Solution Kft., a Fotona fogorvosi lézereinek kizárólagos magyarországi forgalmazója tisztelettel meg- hívja Önt a Budapesten megrendezendő „TwinLight kezelési koncepció a lézeres fogászat területén a Fotona LightWalker Er:YAG&Nd:YAG lézerrendszerével” című bemutatóra és tréningre, a legnépszerűbb Er:YAG és Nd:YAG lézeres fogászati technológia gyakorlattal egybekötött bemutatójára.

JELENTKEZEM KÉPZÉSRE

A LightWalker alkalmazását a fogászatban dr. Fóris Pál fogja bemutatni, aki 2002. óta alkalmazza a Fotona fogorvosi lézerét, Magyarországon elsőként a LightWalker ATS lézerrendszert, és tagja többek között a Magyar Fogorvosok Implantológiai Társaságának, a Magyar Parodontológiai
Társaságnak, az ITI-nak (International Team for Implantology), ezen kívül a Laser and Health Academy nemzetközi trénere.

2022. 09. 23-24.
Helyszín: dr. Fóris Pál-MasterDental, 1053 Budapest, Vámház krt. 4.

Tematika:

Első nap
 
Elmélet
10.00-11.00   Lézerfizika a fogorvoslásban
11.00-11.15   Kávészünet
11.15-12.15 Lézer-kötőszövet kölcsönhatások a fogászatban
12.15-13.15 Kezelési lehetőségek fogászati ER:YAG és ND:YAG lézerkészülékkel 
endodonciában, parodontológiában; peri-implantitis kezelések; sebészeti felhasználás stb., klinikai esetek bemutatásával        
13.15-14.15   Ebédszünet
 
Gyakorlat
14.15-16.30 Fogászati lézerkezelések bemutatása extrahált fogakon
 
Második nap
 
09.00-16:00 Egésznapos gyakorlati rész a Fotona Lightwalker készülékkel történő kezelések pácienseken: endodoncia, parodontológia, helyreállító konzervatív kezelések
 

A szakmai továbbképzés díja: 700 €+Áfa (a teljesülés időpontjában érvényes MNB középárfolyamon kerül átváltásra az összeg). A képzésről a nemzetközileg elismert Laser and Health Academy oklevelet állít ki, amely a résztvevőket felhatalmazza a Fotona fogorvosi lézerkészülékkel végzett kezelésekre. A tanfolyam díját Sky Pulse, vagy LightWalker lézerkészülék vásárlása esetén beszámítjuk.

Szeretettel várjuk Önt!

JELENTKEZEM KÉPZÉSRE

Jelentkezési határidő: 2022. 09. 20.
Kérjük, részvételi szándékát a jelentkezés határidejéig szíveskedjen jelezni, mivel csak korlátozott számban tudjuk fogadni a jelentkezéseket. Jelentkezni a diosym@medifin.hu e-mail címen vagy a +36 30/499 4474-es telefonszámon lehetséges.

Lightwalkerrel végezhető kiemelt fogászati kezelések
Lightwalkerrel végezhető kiemelt kozmetológiai kezelések

Részt vesz Ön is az ESE Budapest 2022 – Az EURÓPAI ENDODONTIAI TÁRSASÁG Nagygyűlésén szeptember elején?

Minden szakértő előadót meg is tud majd hallgatni?

Ha mégsem, két előadót semmiképp ne hagyjon ki:
Damir Snjaric és Giovanni Olivi

Ismerősek?

Mindketten kimagasló szaktekintélyek a saját területükön, számos nemzetközi kongresszus kiemelt előadói, és nem utolsó sorban a FOTONA képviseletében vesznek részt az ESE kongresszuson.

Giovanni Olivi Az innovatív endodoncia SWEEPS használatával: tudomány, technológia és klinikai gyakorlat, illetve Damir Snjaric A lézerek hatékonysága, biztonsága és kiválósága az endodontiában című előadások hiánypótlónak bizonyulnak a szakma berkein belül!

Ne maradjon le róluk!
Ha mégsem tudja megoldani, nem tud részt venni, vagy máshova ígérkezett a kongresszuson azokban az időpontokban, akkor lehetősége nyílik ezen kiváló szaktekintélyek előadásainak anyagát és felbecsülhetetlen tapasztalatait dr. Fóris Pál prezentálásában meghallgatni szeptember 23-24-én! Nem adódik mindig ilyen lehetőség! Jelentkezzen a képzésre mielőbb!

JELENTKEZZEN KÉPZÉSÜNKRE MÉG MA!

Lépjen velünk kapcsolatba!