Fogfehérítés

LightWalker®

TouchWhite™ lézeres fogfehérítés

A Fotona szabadalmaztatott TouchWhite™ fogfehérítő eljárása a leggyorsabb, legkíméletesebb és minimálisan invazív lézeres fogfehérítő kezelés, amely az Er:YAG fogászati lézerek egyedülálló lézerhullámhossz-jellemzőit használja ki.

A lézeres fogfehérítés új megközelítése

A TouchWhite™ fogfehérítő eljárása azt a tényt használja ki, hogy az Er:YAG lézer hullámhosszának abszorpciója vízben maximális, ami pedig a fogfehérítő gélek fő alkotóeleme. A vízben való magas abszorpciójának köszönhetően az Er:YAG lézernyaláb teljesen elnyelődik a gélben, és nem hatol a kemény szövetbe vagy a fogbélbe, mint más lézeres fogfehérítő eljárások esetén.

Gyors, hatásos és minimálisan invazív kezelések

Mivel az Er:YAG hullámhossz teljesen elnyelődik a gélben, az alatta lévő fogat nem melegíti közvetlenül. A dióda és az egyéb lézerhullámhosszak azonban nem abszorbeálódnak teljesen a fehérítő gélekben (a speciális adalékanyagokkal kevertek sem), és az átbocsátott fény közvetlenül melegíti az egész fogat. A lézerteljesítményt a TouchWhite™ technika hatékonyabban használja ki, miközben a fogra minimális hőhatást gyakorol, és a gél magasabb hőmérsékletűre melegíthető anélkül, hogy a fog vagy a fogbél biztonsága veszélybe kerülne.

Következésképpen a TouchWhite™ eljárás lényegesen gyorsabban elvégezhető, és a fog fehéredési sebessége 5-10-szeresére növelhető.

A TouchWhite™ fogfehérítő kezelések az alábbi Fotona lézerrendszerekkel hajthatók végre:

  • LightWalker – egy egyedülállóan hatékony rendszer, amely a szakmában ismert legnagyobb teljesítményű Er:YAG és Nd:YAG fogászati lézerek teljesítményét kínálja a kiterjesztett kéthullámhosszos kezelési opciókhoz, ideértve a saját fejlesztésű TwinLight® endodontális és parodontális kezeléseket. Az élvonalbeli LightWalker AT modell a legtökéletesebbet nyújtja praktikum és ergonómiai kényelem terén, és az egyetlen fogászati lézerrendszer a piacon, amely beépített pásztázáskész technológiával rendelkezik.

Kiváló teljesítmény

A Fotona új LightWalker fogászati lézercsaládját nagysebességű üreg-előkészítésre (rendszerint érzéstelenítés nélkül), lényegében mindenféle lágyszövet-sebészeti eljárásokhoz, valamint minimálisan invazív endodontális és parodontális kezelésekhez tervezték.

Ultragyors fúrási sebességekkel (túlszárnyalva még a mechanikus gömbfúrókat is), valamint alkalmazási lehetőségek széles választékával a kíméletes és hatékony lézeres fogfehérítéstől a biztonságos és hatékony lézeres endodontális és parodontális eljárásokig (amelyeket bármelyik fogászati praxisban könnyűszerrel elvégeznek), az új LightWalker lézerek a lézeres fogászatról kialakított számos nézetet írtak felül. A LightWalkerrel a fogászati szakemberek nem csak elkápráztatják pácienseiket a legkorszerűbb technológiával, de rendkívüli módon ki is bővítik kezelési portfóliójukat, és így potenciális jövedelmüket is.

Kezelőfejek és tartozékok

A Fotona speciális tervezésű, innovatív kezelőfej technológiája lehetővé teszi a lézerimpulzusok biztonságos, hatékony irányítását a kezelendő területre. A LightWalker kezelőfejek kialakítása korszerű titánmegmunkáló technológia eredménye, melynek köszönhetően tartósságuk maximális, súlyuk pedig minimális.

A Fotona emellett egy kezelésjavító szettet is kínál a TouchWhite™ fogfehérítő kezeléshez, amely biztosítja a Fotona lézer alkalmazói számára a szükséges ismeretanyagot, tartozékokat és teljes eszköztárat, melyek segítségével kellő gyakorlattal és magabiztossággal végezhetik a pácienseik kezelését.

A kezelőfejekről és az egyéb tartozékokról további információ a termékoldalakon található (lásd a fenti linkeken).

 

Szeretné Ön is bevezetni praxisába a lézeres fogászatot?

Lépjen velünk kapcsolatba!